Julcsi és Tomi – Trailer

Már kétszer lehettem Szerencsen és Tarcalon a Gróf Dégenfeld Kastélyszállóban. Tokaj lábánál igazán szívem csücske ez a vidék, ráadásul közel van a szülőföldemhez, ahonnan gyerekként sokat vittek a szüleim kirándulni.

A kastély udvarát és a belső szobákat is használhattuk. A kreatív felétől elkezdett esni az eső, ami számomra nagyon izgalmas lett a zuhogó esőt lassításban felvenni és bizony jók is lettek a felvételek. Julcsi és Tomi igazán bevállalós volt, az esőben is kiálltak pár kép és felvétel kedvéért.

A szerencsi várban volt szerencsénk (elnézést! :)) dolgozni utána, a polgári szertartás és majd a buli is itt volt. A buli helyszín lélegzetelállító monumentális plafon díszítést kapott, hosszú kifeszített paplanokkal és világító központi díszcsillárral. Megihletett azonnal, hogy beléptem, már nyúlt is a monopod és kezdtem a daruzást a csillártól az asztalokig.

A buli aztán igazán lendületes volt, olyan hatalmas táncolások és mulatozás kezdődött, még az utómunkánál is bulihangulatom lett. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük