Miért minket válasszatok?

Mert értetek vagyunk és ezt szívvel-lélekkel tesszük. Veletek izgulunk, veletek örülünk ott vagyunk a legszebb pillanatokban úgy, hogy észre sem veszitek. Számunkra a legfontosabb szempont ezen a napon, hogy a munkánkkal ne zavarjunk titeket. Mi is házasok vagyunk. Hiszünk abban, amit csinálunk. Szeretnénk úgy bemutatni a napotokat, mintha egy filmet néznézek, amiben Ti vagytok a főszereplők. Minden filmünk egyedi, mint ahogy Ti is. Legközelebb Esztergom környékén és Komárom-Esztergom megyében találtok meg minket.Hogyan zajlik?

Miután megkerestek minket, akár személyesen, vagy videótelefonon is megbeszélhetjük mire vágytok. Szívesen teszünk javaslatokat is, de első sorban a Ti véleményetek-elképzelésetek számít. MILC kamerákkal és a legmodernebb felszereléssel dolgozunk, hogy a végeredmény meseszép és minőségi legyen. Eszköztárunkat folyamatosan bővítjük, hogy a legjobb-legfejlettebb technikát kapjátok. Egy jó esküvői videós (cinematográfus) úgy dolgozik, hogy szinte észre sem veszitek. A szertartásokon sem fogunk stresszelni benneteket, diszkréten mozgunk. Nem csinálunk filmforgatást az esküvőtökből, nem zavarjuk meg a történéseket, csak figyelünk és rögzítünk. Célunk, hogy azt lássátok viszont, ahogyan Ti is láttátok és megéltétek az esküvőt, az érzéseket, a hangulatot.


Kik vagyunk?

Kommunikációs Referens

Szerencse Beatrix

Marketing, kommunikáció

A kis csapatunk "intézős-mindenese" vagyok. Én fogom tartani veletek a kapcsolatot és azon leszek, hogy minden kívánságotokat teljesítsem. A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán diplomáztam marketing és PR szakirányon. Lételemem a pezsgés a beszéd, imádok szívből nevetni és minden csodás pillanatot igazán megélni.

Telefonszám: +36-(70)-636-1554

Operatőr, vágó

Labbancz Gábor

Fotográfus, Operatőr, vágó

Én fogom elkapni és megörökíteni a felejthetetlen eseményeket és mozzanatokat egyedül, vagy másodmagammal. Az ELTE-n kezdtem fotózást és videózást is tanulni, majd megszereztem a fotográfusi képesítést is. Ezután több év alatt fejlesztettem magam videókészítésben, voltam esküvői videós (cinematográfus), fotós, leánykérő videós, sport filmes, sőt még nagyjátékfilmben is dolgoztam vágóként. Szenvedélyes sziklamászó vagyok, ez a sport segít abban, hogy néha egészen más perspektívából is szemlélhessem a világot.

Mood manager

Dió

Hangulatfelelős

Én pedig Dió vagyok a hangulatfelelős, aki mindig garantálja a jókedvet.